Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denemarken: DLG verkoopt GASA Group aan Erhvevsinvest

De DLG Group heeft 80% van de aandelen in dochteronderneming GASA Group, een internationale bloemenexporteur met meer dan 400 man op de loonlijst, verkocht aan investeringsmaatschappij Erhvevsinvest.De verkoop van GASA is de zoveelste desinvestering van de DLG Group in de drie 'core business areas Farm Supply, Vitamins & Minerals en Service & Energy'. DLG, een grote Deense agrarische coöperatie, had de aandelen van GASA sinds 2007 in de portefeuille, maar door de grote groei van het bedrijf, is nu tot verkoop overgegaan

"Sinds 2007 hebben we GASA uitgebouwd tot een winstgevend, goed georganiseerd bedrijf en daar zijn we erg trots op. Tegelijkertijd hebben we er nooit een geheim van gemaakt op de lange termijn eigenlijk niet de juiste eigenaren te zijn en keken we uit naar een kopen", aldus financieel topman van de DLG Group en tevens lid van de raad van bestuur bij GASA Lars Sørensen.

Klik hier voor meer informatie

Of bezoek de websites:
www.dlg.dk
www.erhvervsinvest.dk
www.gasagroup.com

Publicatiedatum: