Barile Flowers Service lanceert een nieuwe productlijn: WOW Mountain Roses. Het Italiaanse bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in het importeren van snijbloemen van over de hele wereld, schaart 'een selectie van de beste bergrozen, van telers die het meeste halen uit telen op grote hoogtes' onder het brand.


Livio Turco en Nicolo Barile van Barile op de IFTF 2017 in Vijfhuizen.





De missie van Barile Flowers is om direct samen te werken met Italiaanse en Europese groothandelaren en tijd en ruimte zo goed mogelijk te besteden. Daarom hebben ze een gepatenteerde box ontwikkeld om de levering van zoveel mogelijk dozen met bloemen op een pallet te kunnen garanderen. 





De directeur van Barile Flowers Service, Nino Barile, bevestigt dat de waarden van het bedrijf voortkomen uit de traditionele waarden van een gemeente in de provincie Bari, Terlizzi. Deze gemeente staat nationaal bekend als "De Bloemenstad". Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in Europa: "We zijn al 30 jaar actief op de markt, maar we blijven een familiegevoel houden. Ons bedrijf is een strategische partner voor onze klanten en we bieden assistentie en suggesties over de nieuwigheden en trends op de internationale markt." 



Voor meer informatie:
Barile Flowers Service
S.V. Piscina dello Russo, 1
70038 TERLIZZI (BA) ITALIA
T +39 080 35 13 980
F +39 080 35 10 315
www.fbarile.it