Op de komende editie van Internationale Pflanzenmesse (IPM), Duitsland, presenteren 60 Nederlandse sierteeltbedrijven zich in de gezamenlijke BIZZ Holland stand in hal 12 (standnummer 12A20). De beurs wordt gehouden van 23 t/m 26 januari 2018 in Essen.BIZZ Communications verzorgt voor het zesde jaar de gezamenlijke BIZZ Holland stand in hal 12. Deze hal is van oudsher de Nederlandse hal voor boomkwekerijproduct. Op IPM 2018 wordt, de vorig jaar met succes geïntroduceerde look & feel voortgezet. De stand is geheel aangepast aan de nieuwe entree van hal 12. Het op palletbouw gebaseerde ontwerp heeft een natuurlijke uitstraling en maakt een frisse en overzichtelijke indeling van de 60 stands mogelijk. Een impressie van de stand en de plattegrond staan op de website van BIZZ Communications.

Deelnemers
De 60 deelnemers tonen een mooie afspiegeling van het Nederlandse boomkwekerij aanbod. Van uitgangsmateriaal, halfwasproduct, tot visueel aantrekkelijk product, van laanbomen, vaste planten, coniferen, rozen en sierheesters. Deelnemers komen onder andere uit de boomteeltregio’s Boskoop, Opheusden, Venlo en Zundert. De bedrijven presenteren hun noviteiten en het actuele aanbod van tuinplanten en bomen voor 2018.

Plantarium nieuwe stijl
Plantarium, de internationale vakbeurs voor de Boomkwekerijsector, is prominent aanwezig in de BIZZ Holland stand. Plantarium presenteert het thema voor de 36e editie van de beurs, die van woensdag 22 t/m vrijdag 24 augustus 2018 plaats vindt in Boskoop/Hazerswoude. Naast informatie over deelname en een bezoek aan Plantarium, is er ook informatie over de nieuwe opzet van de noviteitenkeuringen te verkrijgen. Samen met de KVBC onderzoekt Plantarium de mogelijkheden om in februari (voorjaar), juni (zomer) en augustus (najaar) noviteitenkeuringen te houden. Door meerdere keuringsmomenten te houden kunnen meer gewassen hoger scoren en profiteren van de merknaam Plantarium.

Voor meer informatie:
BIZZ Communications
Italielaan 4, 2391 PT Hazerswoude-Dorp
+31 (0)172 23 54 00
info@bizzcommunications.nl
bizzcommunications.nl