Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 januari, Keukenhof

Aanmeldingen open voor prijsuitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs

Wie wint de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018? Op 10 januari aanstaande wordt in Keukenhof voor de 32e keer de Tuinbouw Ondernemersprijs uitgereikt aan de ondernemer die het beste presteert op innovatief en duurzaam ondernemerschap.

De genomineerden zijn: De Lepelaar uit Sint Maarten, OK Plant uit Naaldwijk en Royal Lemkes uit Bleiswijk. Volgens de jury kenmerken zij zich door durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie.



Thema van de bijeenkomst is: 'Duurzaam ondernemen, zó doen we doet'. De tuinbouw is in beweging; wereldwijd zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaam produceren en handelen. De internationale consument verwacht dit ook van onze sector.

De genomineerden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018 hebben ieder een bijzondere visie op duurzaam ondernemen. Zij delen deze visie tijdens de bijeenkomst.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Publicatiedatum: