Robert Knippenberg van Capillo wint Golden Singolo Award 2017

Robert Knippenberg van Capillo, style of living uit Herten is op zaterdagavond 18 november jl. verkozen tot winnaar van de Golden Singolo Award 2017. De winnaar werd door middel van een live verbinding tijdens de Orchid Inspiration Night van VBW bij Opti-flor verrast met het winnen van deze prijs. Chris Leichtenberg van de ledenraad van VBW nam namens Capillo de award in ontvangst.


Twee van de drie genomineerden op het podium, met Capillo werd een live-verbinding tot stand gebracht.

Tijdens de druk bezochte bekendmaking liet Robert Knippenberg medegenomineerden het Gooise Land uit Bussum en Paul Deckers van Paul Deckers, florale vormgeving uit Posterholt achter zich.

Volgens het juryrapport maakt het leveren van een zeer hoog kwaliteits- en serviceniveau, trends niet te volgen maar te maken, gecombineerd met een rotsvast vertrouwen in een unieke, onderscheidende, eigen stijl en duidelijke visie van Robert Knippenberg een ondernemer, die als voorbeeld voor collega’s kan dienen.


Pirjo Koppi demonstreerde doorlopend haar werk tijdens de ‘Orchid Inspiration Night’

Inspiratie bieden
Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Directeur Marco Hendriks van Opti-flor vindt het belangrijk om bloemisten te inspireren. "Dat doen we onder andere door bloemisten uit te nodigen een bezoek te brengen aan onze Concept Store Creating Center en onze recent geopende Treasure Room. Met de Golden Singolo Award proberen we bloemisten weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle bloemisten hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf."


De Golden Singolo Award 2017

Voor meer informatie:
Opti-flor
Madeweg 78a
2681 PN Monster
T: 0031 (0)174 705110
E: info@optiflor.nl
www.optiflor.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven