Het Gebruikersplatform Warmte Koude Opslag (WKO) heeft phalaenopsiskweker en LTO Glaskracht Nederland lid Maurice van der Hoorn samen met vier andere eindgebruikers van WKO genomineerd voor de Duurzaamheid Award. Maurice gebruikt al meer dan tien jaar met succes WKO in zijn Kas zonder Gas en is daarmee als eerste kweker klimaatneutraal.

De winnaar van de WKO Duurzaamheid Award 2017 wordt donderdag 23 november bekend gemaakt tijdens het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie in het hoofdkantoor van A.S.R. te Utrecht. Dit jaar zal Jacqueline Cramer, voormalig minister en fervent voorstander van verduurzaming, de prijs uitreiken en de genomineerden daarbij uitgebreid in het zonnetje zetten.Wilt u het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie in Utrecht bijwonen, dan kunt u zich nog aanmelden. Ga daarvoor naar de website van het gebruikersplatform. In de Agenda vindt u het complete programma van de dag en een aanmeld-button.

Speciaal voor ondernemers in de glastuinbouw organiseert LTO Glaskracht Nederland in samenwerking met het gebruikersplatform WKO al voor het vierde jaar een gebruikersgroep WKO. Deze groep komt tweemaal per jaar bijeen en wisselt kennis en ervaringen over het gebruik van WKO uit. Daarnaast worden externe deskundigen uitgenodigd om nieuwe kennis in te brengen. Dinsdag 28 november komt de groep weer bij elkaar. Voor informatie over de gebruikersgroep in de glastuinbouw of als u zich aan wilt sluiten bij deze groep, neem dan contact op met Aat Dijkshoorn, adijkshoorn@ltoglaskracht.nl of 0681 613617.

bron: LTO Glaskracht Nederland