Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 december, World Horti Center

Future Trends & Innovations in Horticulture Technology

Laat u inspireren door de innovaties van nu, straks en later tijdens het “Future Trends & Innovations in Horticulture Technology” event op 12 december a.s. in het World Horti Center.

De ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op. Na dit event bent u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Een greep uit de onderwerpen die aan de orde zullen komen: data driven integrated growing systems, phenotyping, smart diary farming, printbare elektronica en precisietechnologie.



Het “Future Trends & Innovations in Horticulture Technology” event is interessant voor tuinbouwtoeleveranciers, technisch georiënteerde tuinbouwondernemers en adviseurs, kennisinstellingen, overheden, ICT- en sensorbedrijven van buiten de tuinbouwsector.

Houd dus uw agenda vrij op dinsdag 12 december van 14:30 uur tot 19:00 uur.

Het “Future Trends & Innovations in Horticulture Technology” event wordt u aangeboden door AVAG, Stichting Hortivation, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, TNO en Wageningen Universiteit & Research.

Voor meer informatie, zie www.hortivation.nl
Publicatiedatum: