Op zaterdagavond 18 november a.s. is het zover; dan vindt de bekendmaking en prijsuitreiking van de Golden Singolo 2017 plaats tijdens de 'Orchid Inspiration Night' van VBW bij Opti-flor. Tijdens deze avond zijn diverse floral designers aanwezig voor het geven van inspirerende productdemonstraties, waaronder de nummer drie van de wereld, floral designer Pirjo Koppi.

De Golden Singolo Award is een ondernemersprijs en wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt aan de orchideeprofessional die zich op de meest bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt.

Een vakkundige jury beoordeeld de genomineerden op diverse criteria. Onderscheidend vermogen en zakelijk inzicht zijn, naast vakmanschap, creativiteit en uitstraling, belangrijke pijlers. Verder wordt van de ondernemer verwacht dat hij/zij hoofdzakelijk met Opti-flor Phalaenopsis werkt. Uit een gedegen voorselectie en diverse bedrijfsbezoeken zijn drie potentiële winnaars overgebleven.

Het Gooise Land uit Bussum, Paul Deckers florale vormgeving uit Posterholt en Capillo, style of living uit Herten zijn degenen die kans maken op de Golden Singolo Award 2017. Drie zeer verschillende ondernemingen, allen met een passie voor orchideeën en ieder op zijn eigen manier creatief en inspirerend. Op de social media kanalen van Opti-flor zijn de komende week profielen te lezen van iedere genomineerde.

Orchid Inspiration Night
Bent u VBW lid regio Zuidwest Nederland? Aanmelden voor dit event kan via de lokale afdeling van VBW.

Voor meer informatie:
www.goldensingoloaward.nl