Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8-10 november, Vijfhuizen

Kleur, geur, digitale uitdagingen en demonstraties

Tijdens de World of Flowers bij de International Floriculture & Horticulture Trade Fair (IFTF) in Vijfhuizen (8-10 november 2017) zullen verschillende workshops en presentaties gegeven worden aan bezoekers. Wat is de waarde van kleur? Hoe haal je een klant over om geur te gebruiken? Hoe ga je mee met de digitale toekomst? Een extra hoogtepunt van de beurs is de bloemendemonstratie door Sören van Laer, de nummer 9 bij de Florint Europa Cup in Genua, Italië in 2016.

Programma
Michael Bourguignon begint het programma op woensdagmiddag met de workshop “Hoe niet bij de 8 v/d 10 sluitingen van digitale bedrijfsvoering te horen.” Tijdens deze workshop praat hij over zijn eigen ervaring als bloemist over digitale mogelijkheden en fouten. Hierna zal Mignon Kievit een presentatie geven over de invloed van kleuren en het gebruik van kleur in haar werk als designer en stylist. Beide sprekers zullen ook donderdag aan het programma deelnemen. Daarnaast laat Peter Hampel geïnteresseerden ervaren hoezeer geuren verbonden zijn aan ervaringen.


 
Demonstratie
Donderdagmiddag zal Sören van Laer een anderhalf uur durende demonstratie geven, gevolgd door de prijzenceremonie van de Wim Hazelaar Trophy. In 2017 representeerde hij België tijdens de Europa Cup in Genua. Dit evenement werd georganiseerd door de Internationale Bloemisten Organisatie FLORINT.ORG. Deze maand doet hij ook mee met de Eurofleurs 2017 - het European Championship for Young Florists dat plaatsvindt in St Truiden in België.

Tickets voor workshops
Tickets kunnen besteld worden via Green Team Consultancy+ voor € 20 (excl. BTW).
Publicatiedatum: