Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SolarNRG opent eerste zonnepanelenwinkel

SolarNRG, de langst bestaande zonnepanelenleverancier van Nederland, opent vanaf november de deuren van haar eerste winkel. Aan het Mercuriusplein in Poeldijk is een showroom ingericht die dagelijks toegankelijk is voor particulieren. Hier kan men de panelen uiteraard bekijken, maar kan er ook direct een virtueel legplan worden gemaakt op het desbetreffende huis. De winkel in Poeldijk is van maandag tot vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.Vernieuwend concept
"We willen nog dichter bij onze klanten staan", vertelt Marco van Veen, eigenaar van SolarNRG. Het aankopen van zonnepanelen gebeurt nu veelal online, terwijl sommige van onze klanten behoefte hebben aan persoonlijk advies. "We gaan bezoekers meenemen in de wereld van zonnepanelen. We voorzien ze van alle knowhow betreffende de aanschaf van een zonnepanelensysteem. Met deze middelen maken wij het winkelbezoek tot een echt avontuur", aldus Van Veen.

Aanschaf zonnepanelen steeds interessanter
De prijzen van zonnepanelen zijn al jaren achter elkaar gedaald en heeft sinds kort een stabiel niveau bereikt. Hierdoor worden systemen veelal binnen 6 tot 7 jaar terugverdiend. Daarnaast krijgen particulieren de BTW van de aanschafwaarde terug. Zie dit als cadeautje van de overheid. Dit jaar zal SolarNRG alleen al zo'n 3000 particuliere huizen voorzien van zonnepanelen, wat bewijst dat steeds meer mensen de keuze maken voor groene energie. Tot slot krijgt men al snel minimaal 10 jaar garantie op de producten, wat het een veilige investering maakt.

Zonnepanelen winkel SolarNRG
"De start van deze winkel is een vraag vanuit de markt", aldus Van Veen. Volgens Van Veen zijn veel huizenbezitters geïnteresseerd in duurzame maatregelen. Echter hebben ze nog een paar vragen of willen de materialen zien. Een zonnepanelensysteem is iets wat je na aankoop niet gemakkelijk retour stuurt. Daarom is het fijn om van te voren alvast een gevoel te krijgen bij de producten en onze dienstverlening".

Kijk voor meer informatie op www.solarnrg.nl/winkel of breng een bezoekje aan de Zonnepanelen winkel aan het Mercuriusplein 40 in Poeldijk.

Publicatiedatum: