VS: Delaware Valley Floral Group neemt Nathan James Wholesale over

De Delaware Valley Floral Group (DVFG) heeft met ingang van 2 oktober 2017 enkele onderdelen van Nathan James Wholesale (NJW) overgenomen. NJW is een 9-jaar oud bedrijf dat gelegen is in Newark Valley, New York. Het bedrijf leverde bloemen aan bloemisten in verschillende regio's van New York. NJW zal verder gaan als DVFlora, een onderdeel van DVFG.

De klanten van NJW zullen voortaan producten geleverd krijgen vanuit de huidige DVFlora Sales distributiecentra in Wilkes-Barre en Syracuse. Nathan Little, eigenaar van NJW: “Cinnamon en ik hebben de laatste negen jaren met veel plezier aan de bloemensector geleverd. Ik ben opgegroeid met een opa die werkzaam was in de retail en een vader die werkzaam was in de groothandel. Ik zal deze industrie, die zo goed voor mij en mijn familie is geweest, erg missen. Ken Wilkins en de rest van de werknemers DVFlora hebben alles gedaan om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen. En nog belangrijker: onze klanten, waarvan ik velen als familie beschouw, zijn in zeer goede handen bij DVFlora."

Ken Wilkins, Hoofd Bedrijfsontwikkeling bij DVFG: "NJW heeft een geschiedenis waar uitstekende kwaliteit en service aan hun klanten centraal staan. Eigenaren Nate en Cinnamon verlaten de bloemensector om andere uitdagingen aan te gaan en we wensen hen het allerbeste. We hebben al veel succes gehad met het toevoegen van groothandelaren aan ons bedrijf en hebben interesse in verdere mogelijkheden voor overnames." 

Jack Chidester, directeur bij DVFG: “Door de overname van NJW kunnen we ons klantenbestand voor onze distributiecentra in Wilkes-Barre en Syracuse uitbreiden en versterken we onze positie op de markt." 

Voor meer informatie:
DVFlora
1-800-676-1212
customerrelations@dvflora.com
www.dvflora.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven