Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
17-19 april, Kiev

Flinke groei Flower Expo 2018 Oekraïne verwacht

De verwachting is dat de Flower Expo Oekraïne, die 17-19 april 2018 zal plaatsvinden in het International Exhibition Centre (IEC) in Kiev, een flinke groei zal laten zien. De laatste tijd neemt het aantal investeringen in Oekraïne flink toe, worden er vanuit overheidswege tal van hervormingen doorgevoerd en zit de economie in de lift: de economische groei van 2017 wordt geschat op 2% en voor 2018 op 3,5%. 



Nu de Vrije Handelsovereenkomst tussen de EU en Oekraïne getekend is, hebben de organisatoren van het evenement gemerkt dat de interesse voor de Oekraïense markt is toegenomen. Zo zal er op de komende editie voor het eerst een Pools Paviljoen zijn, samengebracht door het PIART Marketing agentschap in Polen. Onder Poolse bedrijven is er grote interesse voor de Oekraïense markt, niet in het minst omdat het buurlanden zijn en er altijd al een sterke onderlinge handelsrelatie heeft bestaan.

Maar ook uit andere landen is veel interesse merkbaar, en ook uit Nederland. De bedrijven die zich recent ingeschreven hebben zijn onder andere: Ascania Flora (Oekraïne), Beekenkamp Plants (Nederland), Deliflor Chrysanten (Nederland), Haakman Flowerbulbs (Nederland), Hortorus Bartosiewicz Sp. J. (Polen), Invos Flowers (Colombia), Kordes (Duitsland), Limflor BV (Nederland) en Sky 7 (Oekraïne).

Klik hier voor de fotoreportage van de vorige editie van het evenement 

Voor meer informatie:
Nova Exhibitions
T: +31 85 401 73 97 
www.flowerexpo-ukraine.com
Publicatiedatum: