Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Air So Pure veilt vrachtwagen vol planten voor Longfonds

Air So Pure bestaat 10 jaar! Een reden om dit jaar extra uit te pakken tijdens de TradeFair in november door middel van een inzamelingsactie ten behoeve van het Longfonds.

Wat gaat er gebeuren?
De kwekers van Air So Pure doneren een volle truck met het brede assortiment luchtzuiverende Air So Pure planten ter waarde van ruim €10.000 voor een veiling bij bieding. Iedereen kan zich voor deze veiling inschrijven op www.airsopure.nl/nl/actie-longfonds. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan het Longfonds.

Hoe werkt het?
U kunt uw bod op de volle trailer Air So Pure producten tot 5 november uitbrengen via bovenstaande link. U vindt hier tevens meer informatie & voorwaarden.
De biedingen op de website via open inschrijving worden direct doorgestuurd naar notariskantoor Remmerswaal.

Waarom meedoen?
Met uw winnend bod helpt u een mooi bedrag in te zamelen voor het Longfonds. De kwekers investeren ruim €10.000. Een verdubbeling zal er toch minimaal wel inzitten? Doet u het hoogste bod? Dan krijgt u een podium tijdens de FloraHolland Trade Fair. De pers is uitgenodigd om het spektakel vast te leggen. Hiernaast is uw bijdrage aan het goede doel een interessante boodschap om te verwerken in uw eigen PR en Marketing uitingen. Middels verschillende uitingen die uitleggen dat de aanschafwaarde van de plant naar het Longfonds gaat, kan de plant nog veel meer waard worden!

Bieden op de 42 denen kan tot 5 november 2017 15.00 uur via het inschrijfformulier op de website. De opbrengst ten behoeve van het Longfonds wordt op donderdag 9 november 2017 om 14.00 uur in het Royal FloraHolland House.

bron: Air So Pure
Publicatiedatum: