Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video : Nieuwe verneveling bij Green Works

Green Works presenteert een nieuwe video waarin het gehele proces van prepareren van de bollen te zien is. Onder meer is te zien hoe het nieuwe benevelingssysteem functioneert, waarmee uitdroging van de wortels wordt voorkomen. Ook is het geheel van verwerken, tellen, ontsmetten, dimpelen, verpakken en keuren in beeld gebracht.



Green Works Care
Ook is er aandacht voor de 'Green Works Care' methode, een effectieve en milieuvriendelijke methode voor de bestrijding tegen aaltjes in pioenen. Dit is gebeurd in samenwerking met diverse instituten en universiteiten in binnen- en buitenland.



Wij noemen deze methode Green Works Careā„¢ for peonies. Deze behandeling is naar eigen zeggen alleen beschikbaar bij Green Works. Het onderzoek heeft meerdere jaren geduurd en er is in die tijd uitgebreid getest. Het resultaat is een aantrekkelijk alternatief voor de warmwaterbehandeling,


Voor meer informatie:
Green Works
Witte Paal 341
1742 LE Schagen
Nederland
T: +31 (0)224 - 590 173
F: +31 (0)224 - 590 925
E: info@green-works.nl
www.green-works.nl
Publicatiedatum: