Roos ‘Greffe de Vie’ omgedoopt naar ‘Belles Rives’

De geurende roos ‘Greffe de Vie’ bij Parfum Flower Company heet sinds deze maand ‘Belles Rives’. De roos is vernoemd naar het bekende zeer luxe hotel aan de Franse Côte d’Azur.

De paarse roos ‘Belles Rives’ is er één uit de Meilland Jardin & Parfum collectie, een assortiment ruikende Franse tuinrozen. De Franse breeder Meilland is een van de weinige veredelaars die geurende tuinrozen heeft ontwikkeld die ook als snijbloem worden verkocht.Het bedrijf Meilland is een 100% familiebedrijf waar inmiddels alweer de 6e generatie aan het werk is. “Wij zijn trots bij Parfum Flower Company dat we een distributeur zijn van Meilland's geurende rozen in Europa”, vertelt Wouter de Vries, directeur bij Parfum Flower Company. “Ik ben echt heel blij dat we zulke mooie snijbloemen kunnen leveren aan onze klanten. Hoe geweldig is het om rozen te hebben die een geheel extra dimensie geven door de lekkere geur die ze verspreiden? En met namen als ‘Princesse Charlene de Monaco’, ‘Yves Piaget’, ‘Toulouse Lautrec’, en nu dus ook ‘Belles Rives’ hopen wij dat onze klanten makkelijker een extra beleving kunnen creëren”.

Parfum Flower Company is de afgelopen jaren vooral bekend geworden met de verkoop van David Austin snijrozen. Dat zijn klassieke gevulde Engelse tuinrozen die voornamelijk worden gebruikt in de trouw- en evenementen wereld. “De Franse rozen van Meilland zijn net even anders. Qua vorm, maar vooral qua parfum. De geur is over het algemeen sterker. De rozen van Meilland worden naast bruidswerk ook gewoon verkocht bij betere bloemisten als losse roos of in een boeket”, gaat Wouter verder. “De reuk is een bijzonder zintuig. Het legt herinneringen beter vast dan tast, zicht en smaak. De heerlijke geur van onze rozen in je bruidsboeket – of gewoon thuis op de vaas- dat is iets waarvan ik denk dat de markt op zit te wachten.”

Wouter de Vries: “Meilland heeft met de nieuwe naam wederom gekozen voor een exclusieve uitstraling. Belles Rives is een zeer luxe hotel aan de Franse zuidkust. Wij stuurden via een exporteur al elke week rozen naar dit hotel, en nu is de samenwerking bekrachtigd met de naamsverandering. Maar de roos is ook gewoon nog bij ons in de webshop te krijgen hoor!”


Parfum Flower Company

Flora Holland Aalsmeer (Zuid)
Magnolia 1
1424 LA De Kwakel
T: 31 (0297) 361 006
www.parfumflowercompany.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven