Tegelijkertijd met Groot Groen, dat volgende week wordt gehouden van 4 t/m 6 oktober, zijn handelaren wederom van harte uitgenodigd een bezoek te komen brengen aan de Andesch Flower- Herbachef huisbeurs. Bij de kweker, een grote speler in de azalea's, kan men inspiratie opdoen voor het najaar op het gebied van kamer- als tuinplanten en in gesprek gaan met vele Belgische en Nederlandse aanvoerders op de klokken van FloraHolland.


 
De beursvloer is geopend van woensdag 4 oktober 9.00-21.00 uur (met vanaf 17:00 uur 'happy hour') en donderdag 6 oktober van 9.00-17.00 uur. Locatie is: Dorpsstraat 101 A, B-9080 Lochristi. BE

Groot Groen Plus
Op Groot Groen presenteren op de kop af 315 bedrijven - meest boomkwekerijen, maar daarnaast ook toeleveranciers/non-profitorganisaties - bezoekers een breed scala producten en diensten. Deelnemers vertegenwoordigen de productgroepen: Bos- en haagplantsoen, Sierteelt en ­coniferen, Laan- bos en parkbomen, Visueel aantrekkelijke planten, Rozen en onderstammen, Fruitgewassen, Toeleveranciers, Techniek, Overheid en Onderwijs.

Voor meer informatie over deze huisbeurs kunt u contact opnemen met Nico Kortekaas, Persoonlijk Verkoper bij Royal FloraHolland (mail).