Bent u geïnteresseerd om uw producten en of diensten te presenteren op ’s werelds grootste consumentenbeurs op het gebied van landbouw, tuinbouw en levensmiddelen en wilt u de nieuwe Nederlandse bewindspersoon voor Landbouw en agri-gerelateerde decisionmakers ontmoeten, dan nodigt RVO u uit om deel te nemen in het Holland Paviljoen op de Grüne Woche 2018.

Internationale Grüne Woche
De Internationale Grüne Woche is het trefpunt voor de internationale agrarische sector. Voor Nederland geldt de Grüne Woche als start van het politieke agrarische jaar. Deelname aan de beurs is een mooie gelegenheid om nieuwe producten te introduceren op de Duitse markt, te netwerken en het hoge kwaliteits-imago van de Nederlandse agri & food sector te behouden en te versterken.

In 2017 trok de beurs ruim 400.000 bezoekers, waarvan 90.000 vak-bezoekers uit 66 verschillende landen. De bezoekers spendeerden gezamenlijk voor 48 miljoen Euro.Holland Paviljoen - Qualität wächst in Holland
Nederland wil zich in Duitsland wederom met een groot landenpaviljoen (1500m2) presenteren als een betrouwbare handelspartner met duurzame en kwaliteits onderscheidende producten en diensten. Nederland moet herkenbaar zijn en blijven voor de Duitse consument als leverancier van gezonde, verantwoorde, smaakvolle en veilige producten.

Het Holland Paviljoen krijgt een groene en kleurrijke uitstraling en zal door de bezoeker herkenbaar zijn als Nederland. Het Paviljoen zal geopend worden door de nieuwe Nederlandse bewindspersoon voor Landbouw. Het gezamenlijk optrekken van overheid en bedrijfsleven zal elkaars boodschap versterken.

Meer voordelen
  • Het Holland Paviljoen van 1500 m2 bevindt zich op een A locatie in hal 18;
  • Goede gelegenheid om producten te laten testen bij de Duitse consument (smaak, geur, verpakking);
  • Aanwezigheid bewindspersoon, diverse Tweede Kamerleden en Gedeputeerden;
  • Mooie gelegenheid om uw eigen netwerk/potentiële klanten uit te nodigen;
  • Gebruik kunnen maken van faciliteiten van de Holland Lounge ;
  • Aantrekkingskracht gezamenlijke Holland uitstraling.
Hoe kunt u deelnemen ?
Het paviljoen biedt diverse opties voor deelname:
  • Deelname met eigen stand
  • Presentatie van de Nederlandse sector/product(en) en of regie
  • Start-up
Bekijk de voorwaarden op www.rvo.nl/grunewoche

Interesse?
Deelname met eigen stand: U kunt zich aanmelden bij de Messe Berlin
(www.gruenewoche.com) exhibitor service - > Stand Application
Of u kunt contact opnemen met Gianna Corbelli, Duits-Nederlandse Handelskamer, 070 - 311 4158, g.corbelli@dnhk.org)

Presentatie of Start-up: Contact en/of aanmelden bij Sandra Pompe, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland , 06 - 11525837, sandra.pompe@rvo.nl.

Aanmelden kan tot maandag 16 oktober.

bron: RVO