Koeltrans Angeren BV en Selman Transporten BV zijn overeengekomen dat de huidige internationale transporten van Selman per 15 september 2017 overgaan naar Koeltrans.


Een vrachtwagen van Selman

Met deze overname komen de direct betrokken medewerkers in dienst van Koeltrans en beschikken beide bedrijven over strategische kansen om vanuit Bemmel door te groeien en nieuwe werkgelegenheid te creƫren, zo meldt Selman op hun website.

Geconditioneerd transport
Koeltrans is gespecialiseerd in het geconditioneerde transport van groenten, fruit, bloemen, planten en diepvriesproducten tussen Nederland en Duitsland. Met deze strategische overname verstevigt Koeltrans haar positie op de transportmarkt van bloemen en planten naar Duitsland.


Een van de vrachtwagens van Koeltrans

Voor Selman biedt de overdracht de mogelijkheid om zich te focussen op haar kernactiviteiten: de collectie en distributie van bloemen en planten binnen Nederland en de overslag van versproducten vanuit het bestaande pand in Bemmel. Daarnaast gaat Selman per 15 september 2017 de overslagactiviteiten van Koeltrans verzorgen.

Bron: Selman