Op 1 en 2 september was het feest bij Amigra in Honselersdijk. Het bedrijf bereikte haar eerste lustrum en vierde dit op vrijdag met klanten en leveranciers. Op zaterdag waren familie en vrienden te gast op de kwekerij in Honselersdijk. Tijdens het eerste jubileumfeest konden de gasten direct de nieuwe kas in aanbouw bewonderen.

Start van Amigra in 2012
De teelt van grassen en varens gaat langer terug dan de afgelopen vijf jaar. Al in ‘92 werd, toen nog onder een andere vlag, gestart met de opkweek van buitenvarens, waarna een jaar later de siergrassen hun intrede deden.In 2012 starten Erik van der Voort en Edwin van der Knaap Amigra. In november van dat jaar wordt de lichtblauwe pot en bijbehorende vernieuwende uitstraling geïntroduceerd. Die uitstraling en kwaliteit van de planten zijn nu een begrip in de markt.

Uitbreiding in assortiment
De kwekerij ontwikkelt zich in de afgelopen jaren en zo ook het assortiment. Naast de variatie in potmaten vindt ook uitbreiding plaats in grassen met moderne kleuren en bijzondere vormen en worden de INIMINI grassen gelanceerd.

Tijd voor een feestje

Voldoende redenen om een feest te geven in nieuwe kas in Honselersdijk. Daar merkten de gasten dat Edwin en Erik bij Amigra vooral vooruit kijken en samen met hun collega’s vol enthousiasme verder bouwen aan hun product, merk en beleving!

bron: ANIQ Projectorganisatie B.V.

Voor meer informatie:
Amigra
Broekpolderlaan 25
2675 LJ Honselersdijk
T: 0174 64 22 66
E: info@amigra.nl
www.amigra.nl