De organisatoren van HortEx Vietnam, de eerste Internationale Tuinbouwvakbeurs in Vietnam die plaatsvindt van 14-16 maart 2018 in Ho Chi Minh City, zijn zeer verheugd met de nieuwste aanmeldingen van SERCOM uit Nederland en hun partner Agri Solutions Asia (A.S.A.) uit Thailand.

Met de aanmelding van deze twee nieuwe deelnemers groeit het aantal internationale spelers uit de tuinbouwsector, die ervoor kiezen om HortEx Vietnam als platform te gebruiken om hun activiteiten in Vietnam uit te breiden, snel.

SERCOM ontwikkelt duurzame elektronica, in combinatie met eigen software, voor de land- en tuinbouwsector binnen één productieomgeving in Nederland. Hierdoor levert SERCOM levenslange garantie op deze producten. Computers geleverd in het jaar 1984 (start van SERCOM) zijn hierdoor nog steeds volledig in bedrijf en bevatten moderne software.

SERCOM levert al een zeer uitgebreid assortiment van duurzame oplossingen in Azië voor de tuinbouwsector inclusief geautomatiseerde irrigatie units en volledig geautomatiseerde klimaatbeheersing in kassen.

Agri Solutions Asia uit Thailand is de vertegenwoordiging van SERCOM voor de Zuidoost-Aziatische markt. Naast het hebben van een eigen tomatenkwekerij met het bekende merk “Take Me Home Tomatoes”, focust Agri Solutions Asia zich op het ontwikkelen en verkopen van tuinbouwoplossingen waar behoefte aan is binnen de sector in de regio.

Jan-Willem Lut, Directeur van SERCOM: "De Zuidoost-Aziatische markt wordt steeds belangrijker voor ons en Vietnam is een van de snelst groeiende markten in deze regio. Daarom is onze deelname aan HortEx Vietnam een logische keuze en wij geloven dat het voor ons de juiste plek is om onze activiteiten te versterken en uit te breiden in Vietnam en omliggende landen”.

Voor meer informatie:
www.hortex-vietnam.com
www.sercom.nl
www.datt.asia