Programma:
- 15.00 u: Ontvangst
- 15.15 u: ’Eetbare bloemen: sierlijk én smakelijk!’ - Annelien Tack (PCG)
- 15.30 u: Eetbare bloemen in het licht van de novel food wetgeving - Isabelle Laquiere (FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu)
- 15.45 u: Praktische ervaringen met de teelt van eetbare bloemen - Liesbet Blindeman (PCS)
- 16.00 u: Bewaring van eetbare bloemen - Ann Schenk (VCBT)
- 16.15 u: Waarom wij chefs bloemen leren eten - Yo De Beule (Duizendblad, teler van kruiden en eetbare bloemen) Dries Delanote (Le Monde Des Mille Couleurs)
- 16.45 u: Eetbare bloemen, niche assortiment - Rina Tolpe, verantwoordelijke eetbare bloemen (Groothandel Horeca Totaal)
- 17.00 u: Receptie met bloemenhapjes
De middag vindt plaats op vrijdag 22 september 2017 van 15.00 u tot 18.00 uur in Restaurant ArtiChaud (Kazerneweg 1A, 9770 Kruishoutem).
Voor meer informatie en om in te schrijven, klik hier.
bron: PCG