Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Netwerkmoment eetbare bloemen

Op vrijdag 22 september kunnen professionele tuinders, gespecialiseerde groothandel en mensen uit de horeca deelnemen aan het Netwerkmoment eetbare bloemen. Deze studienamiddag vindt plaats in het Restaurant ArtiChaud, Kazerneweg 1A in Kruishoutem.

Programma:
  • 15.00 u: Ontvangst
  • 15.15 u: ’Eetbare bloemen: sierlijk én smakelijk!’ - Annelien Tack (PCG)
  • 15.30 u: Eetbare bloemen in het licht van de novel food wetgeving - Isabelle Laquiere (FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu)
  • 15.45 u: Praktische ervaringen met de teelt van eetbare bloemen - Liesbet Blindeman (PCS)
  • 16.00 u: Bewaring van eetbare bloemen - Ann Schenk (VCBT)
  • 16.15 u: Waarom wij chefs bloemen leren eten - Yo De Beule (Duizendblad, teler van kruiden en eetbare bloemen) Dries Delanote (Le Monde Des Mille Couleurs)
  • 16.45 u: Eetbare bloemen, niche assortiment - Rina Tolpe, verantwoordelijke eetbare bloemen (Groothandel Horeca Totaal)
  • 17.00 u: Receptie met bloemenhapjes

De middag vindt plaats op vrijdag 22 september 2017 van 15.00 u tot 18.00 uur in Restaurant ArtiChaud (Kazerneweg 1A, 9770 Kruishoutem).

Voor meer informatie en om in te schrijven, klik hier.

bron: PCG
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer