Op dinsdag 12 september ontmoeten professionals elkaar om te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en nieuwe bedrijfsmodellen op het gebied van de internationale sierteelt.

Dümmen Orange, Ideavelop, Ter Laak Orchids en het Nederlandse Consulaat in Miami, in samenwerking met PMA, nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze ‘Meet-Up’, die samenvalt met twee internationale handelsmissies aan Miami: Een groep Nederlandse bloemenkwekers en -leveranciers die Colombia en Florida bezoeken (gehost door Dümmen Orange) en een groep internationale phalaenopsiskwekers en -leveranciers die Florida en Guatemala bezoeken (gehost door Ter Laak Orchids).In totaal worden er 6 interactieve workshops georganiseerd met diverse sprekers uit de internationale bloemen- en planten sector. Deelname kost $125 per persoon en omvat toegang tot alle workshops, koffiepauzes en een netwerklunch. Klik hier voor meer informatie over het programma en de deelnemers (PDF).

Aanmelding is verplicht, stuur je registratie formulier (Word) naar Renee Snijders via develop@ideavelop.biz

Let op: Door de handelsmissies zijn er al 45 deelnemers. Er is slechts nog ruimte voor 25 deelnemers, dus meld je zo snel mogelijk aan! 

Voor meer informatie
Ideavelop
Email: develop@ideavelop.biz