In veel retail ketens is een en dezelfde partij verantwoordelijk voor het inkopen van groenten, fruit, bloemen en planten. Om deze reden breidt de Fresh Market conference, die de afgelopen 9 jaren de focus uitsluitend op groenten en fruit legde, deze uit naar de sierteelt. De conferentie word dit jaar gehouden op 21 september, in het Mazurkas Hotel in Ożarów Mazowiecki in Warschau, Polen.


Onze collega's van FreshPlaza.com waren vorig jaar aanwezig en deden er uitgebreid verslag van. Klik hier voor een fotoreportage

"Steeds vaker krijgen wij van kopers en logistieke bedrijven de vraag of ook de sierteelt in de conferentie kon worden opgenomen", weet Fresh Market's Project Manager Urszula Sałajczyk. Op de conferentie kunnen bedrijven nieuwe contacten leggen, nieuwe markten ontdekken en marktinformatie delen. Er zal een man of 330 aanwezig zijn en de 15 grootste nationale en internationale retailketens uit Polen zijn vertegenwoordigd.Ook kwekers, zowel uit Polen als daarbuiten, zijn uitgenodigd. De organisatie hoopt op ongeveer 80 internationale bloemenhandelaren en -kwekers. Men kan nog inschrijven tot 25 augustus.

Voor een overzicht van de deelnemende partijen, klik hier.

Voor meer informatie:
Fresh Market 2017
Urszula Sałajczyk
E-mail: urszula.salajczyk@kjow.pl
T: +48 603 811 818
www.freshmarket.eu