Al sinds de tweede editie van de World of Flowers is Smithers-Oasis nauw betrokken bij de inhoud en ontwikkeling van dit evenement voor bloemisten op de International Floriculture and Horticulture Tradefair (IFTF) in Vijfhuizen. Ook voor de komende editie heeft Smithers-Oasis de keuze gemaakt op te treden als een hoofdsponsor.

“De World of Flowers wil de internationale bloemist inspireren en informeren met de nieuwste trends en ontwikkelingen”, zegt Chris Martens, directeur Smithers-Oasis Benelux. “En wij willen dit ook. We willen dat de bloemisten kennis maken met de nieuwste trends in o.a. vakmanschap, digitalisering en duurzaamheid. Zaken waar we ons bij Smithers-Oasis dagelijks mee bezig houden”.

Binnen de World of Flowers 2017 worden deze trends en ontwikkelingen in de World of Trends getoond. Verder wordt een interactief programma neergezet rondom de trends geur, kleur en digitalisering. Bedrijven als Smithers-Oasis tonen hun nieuwste ontwikkelingen, waar iedere bloemist haar voordeel mee kan doen.

“Wij laten als Smithers-Oasis graag onze activiteiten zien aan de bezoekende bloemisten en willen zoveel mogelijk in gesprek zijn om erachter te komen wat de bloemist allemaal tegen komt in de praktijk”, benadrukt Chris, “En verder wordt de tweede editie van de Wim Hazelaar Trofee georganiseerd. In deze competitie krijgen 12 bloemisten de kans zich te onderscheiden op vakmanschap. Ik geloof dat vakmanschap essentieel is voor een bloemist om zich te onderscheiden, daarom ben ik blij dat we hier een substantiële bijdrage aan kunnen leveren!”

De vierde editie van de World of Flowers vindt van 8 t/m 10 november 2017 plaats tijdens de IFTF in Vijfhuizen (www.iftf.nl) en wordt georganiseerd door Green Team Consultancy+ (www.greenteamconsultancy.com).

bron: Smithers-Oasis