Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
28 augustus - 1 september 2017

Tuinbouwmissie Ethiopië

Doet u zaken in de bloementeelt of uitgangsmaterialen, of in de toelevering hiervan? En heeft u interesse om te investeren in de tuinbouw in Ethiopië? Ga dan mee met de missie naar Ethiopië, van 28 augustus tot 1 september 2017.

Tijdens de missie, die georganiseerd wordt door Holland Horti International, wordt u uitgebreid geïnformeerd over de kansen en mogelijkheden in Ethiopië. Er worden verschillende tuinbouwgebieden in ontwikkeling, in de omgeving van Bahir-Dar, Alagea en Hawassa bezocht. Ook worden er gesprekken gevoerd met lokale en centrale autoriteiten zoals de Ethiopische Investerings Commissie (EIC), de Ethiopische Horticultural Authority en de Ehtiopian Horticulture Export Association (EPHEA). De politieke situatie in Ethiopië zal onderwerp van de besprekingen zijn.

De Ethiopische overheid heeft de ambitie om samen met het Nederlandse bedrijfsleven een state-of-the-art-tuinbouwgebied te ontwikkelen in Ethiopië. Hiervoor zijn de genoemde gebieden beschikbaar gesteld.

Geef uw interesse in deze missie vóór 21 juli 2017 door aan Stefan Verbunt via stefan.verbunt@rvo.nl.
Publicatiedatum: