Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogendoorn last extra Masterclasses in

Op 22 en 29 juni organiseerde tuinbouwautomatiseerder Hoogendoorn Growth Management samen met het team van Plant Lighting een besloten Masterclass Klimaatbeheersing en Plantfysiologie. Deze was exclusief georganiseerd voor de leden van de gewas coƶperatie van Phalaenopsistelers.Door interactieve groepsdiscussies met klanten werden de laatste inzichten op het vlak van klimaatbeheersing en plantfysiologie gedeeld en besproken. De insteek is hierbij samenwerking en kennisdeling.

Hierbij werd diep ingegaan op de effecten van Licht, CO2 en de stand van de huidmondjes op het uiteindelijke fotosyntheseproces. De meting van de fotosynthese werd ook live gedemonstreerd tijdens deze training door de onderzoekers van Plant Lighting. Tijdens de discussie bleek dat er nog meer mogelijkheden liggen binnen deze teelt. Hiervoor is het essentieel dat de teler inzicht heeft in de behoefte van de plant om vervolgens daar het kasklimaat op af te stemmen.

Door de grote interesse is de volgende cursus-reeks ook volgeboekt en wordt er daarom nu in september nog een extra Masterclass op woensdag 13 en woensdag 20 september georganiseerd voor telers van Phalaenopsis/CAM-Planten.

In november en december zijn er ook reeds data geprikt voor teeltgerichte Masterclasses voor (belichte) vruchtgroentetelers en siertelers. Voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven zie: https://www.hoogendoorn.nl/single-training/masterclass-klimaatbeheersing-plantfysiologie/
Publicatiedatum: