Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groen-Direkt gaat kamerplanten verkopen

GROEN-Direkt bestaat 20 jaar en staat internationaal bekend om een continue en compleet assortiment tuinplanten en kerstbomen. Vanaf 2017 voegt het Boskoopse handelsbedrijf daar een verrassend compleet assortiment kamerplanten aan toe.

Op de dertig beurzen in Boskoop en via de website met actuele monsterfoto’s, bestellen tuincentra jaarrond een compleet en toonaangevend assortiment tuinplanten. Tuincentra, bouwmarkten en handelsbedrijven maken daarbij gebruik van de bewezen logistieke formule van GROEN-Direkt. Vanaf de Voorjaarsbeurs wordt een compleet assortiment kamerplanten aan de formule toegevoegd.

Ruim 1500 artikelen
De kamerplanten zijn afkomstig van een brede selectie gespecialiseerde kwekers, waarmee een vers en kwalitatief hoogwaardig aanbod geboden wordt. Iedere klant kan vanaf nu uit het assortiment bestellen. Een ruime keus uit meer dan 1500 artikelen.

Kleine besteleenheden
De kamerplanten die worden aangeboden, zijn verdeeld over de productgroepen groen, bloeiend, cactussen, orchideeën, arrangementen en seizoensproducten. De planten hebben een bovengemiddelde kwaliteit, zoals de klant van GROEN-Direkt dat gewend is. De kamerplanten kunnen per tray besteld worden, grotere maten zijn per stuk beschikbaar.

De toevoeging van de kamerplanten zorgt ervoor dat klanten nu kunnen profiteren van een efficiëntere transportstroom. De kamerplanten en tuinplanten worden als één bestelling geleverd. Net als bij de tuinplanten bepaalt de klant zelf zijn assortiment dat het best past bij het karakter van zijn winkel.

Webshop en Voorjaarsbeurs
Op de Voorjaarsbeurs op 7 en 8 februari kan er kennis gemaakt worden met de GROEN-Direkt kamerplanten module. Bestellingen kunnen ter plekke geplaatst worden via de beursapp en jaarrond via de website. Het volledige aanbod is nu al beschikbaar via de volledig vernieuwde webshop, via www.groen-direkt.nl.

Publicatiedatum: