Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 januari, Vijfhuizen

GO Café Goede Bodem, Zuiver Water

Op 10 januari organiseert Groen onderwijscentrum samen met Flower Science een bijeenkomst over ‘Bodem- en Waterhuishouding in 2030’. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen (Haarlemmermeer).

Er zijn drie presentaties rondom dit thema: Arie-Jan Broere is ontwikkelaar van Dynamic Water System, een gesloten waterbeheerssysteem dat onder andere wordt toegepast in de teelt van Lelies. John Huiberts is een van weinige biologische bloembollentelers in Nederland. Hij heeft veel ervaring met het verbeteren van de voedings- en waterhuishouding in de bodem op een duurzame wijze. Het Hoogheemraadschap Rijnland praat u bij over het waterbeheer.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een lichte maaltijd en netwerkborrel.

Als u zich aanmeldt, krijgt u een toegangsbewijs voor de Mechanisatietentoonstelling toegestuurd. U kunt voor of na de bijeenkomst ook de tentoonstelling bezoeken.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.
Publicatiedatum: