Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27-30 januari, Frankfurt

Royal FloraHolland hand in hand met Floradecora

Komend jaar vindt voor het eerst Floradecora plaats tijdens de Christmasworld in de Messe Frankfurt. Dit innovatieve beursconcept biedt exposanten en bezoekers een nieuw orderplatform voor verse bloemen en planten.Floradecora biedt exposanten mooie kansen omdat deze beurs vanuit Chistmasworld nieuwe marktsegmenten aanboort zoals meubelzaken, hotelketens, DIY, horeca en evenementenbureaus. Zo kunnen deelnemers kennis en inzicht vergaren over het aankoopgedrag, wensen en behoeften van deze nieuwe doelgroepen. Het is een verkoopbeurs, en dit houdt in dat er direct zaken kan worden gedaan.

Genoeg redenen voor Royal FloraHolland om voor de komende editie een samenwerkingsverband aan te gaan met Messe Frankfurt. De samenwerking met Messe Frankfurt richt zich op verleiden van bezoekers van de Christmasworld naar de bijzondere 'groene' beurshallen van Floradecora.

Christmasworld heeft ruim 900 standhouders en trekt ieder jaar rond de 40.000 wereldwijd bezoekers en vindt plaats van 27 t/m 31 januari in de Messe Frankfurt. Floradecora vindt plaats van 27 t/m 30 januari 2017 in de Messe Frankfurt.

Bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: