Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trailer: Nut van ICT-gebruik in de tuinbouw

Kan informatie- en communicatietechnologie Nederlandse tuinders en kwekers helpen om nog beter te presteren? Tuinbouwondernemers vinden het antwoord op deze vraag in een interactieve PDF, waarin het nut van het ICT gebruik door Wageningen University & Research in kaart is gebracht. Bekijk nu de trailer.



In deze gebruikersvriendelijke publicatie ontdekt u niet alleen hoe ICT tuinders ondersteunt bij hun management, maar krijgt u als tuinbouwondernemer ook inzicht in de mogelijkheden en het nut van het gebruik van ICT. De gegevens staan overzichtelijk gerangschikt per sector en via het centrale dashboard komt u snel op de plek waar u zijn moet. Heldere infographics geven in één oogopslag de juiste informatie. ICT blijkt belangrijk te zijn voor ondernemers door kosten- en tijdsbesparing, administratieve lastenverlichting, inspringen op behoefte van de klant en verbeteren van de logistieke afhandeling naar de klant. Daarnaast helpt ICT om inzicht te krijgen en te behouden in de complexe bedrijfsvoering. Door kennis te maken met deze informatie zal u als ondernemer zich meer bewust worden van de voordelen van ICT en wat ICT op uw eigen bedrijf kan betekenen.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: