Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Forever Plants Group neemt deel assortiment én personeel Sjaloom over

Medio 2017 zal Kwekerij Sjaloom zijn bedrijfsactiviteiten beëindigen. De producten Yucca, Massangeana en Dracaena worden per 1 juli 'overgenomen' en aan het assortiment van Forever Plants Group toegevoegd.

Deze producten zullen bij Kwekerij Zwethlande worden gekweekt. Zij hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van kamerplanten. In combinatie met Ficus, Hibiscus en Curcuma passen deze producten goed binnen de groeistrategie en visie die Forever Plants Group voor de toekomst voor ogen heeft, namelijk steeds meer een toonaangevende speler in tropische planten worden.

Voor klanten betekent dit dat continuïteit en beschikbaarheid van deze producten gewaarborgd blijft. Om de klant goed van dienst te kunnen zijn, wordt het verkoopteam van Forever Plants Group uitgebreid met vertrouwde gezichten van kwekerij Sjaloom, Richard Visser en Remco Hill.

Voor meer informatie:
Forever Plants Group
T: 0174-622668
E: [email protected]
www.foreverplants.nl
Publicatiedatum: