Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ultrapen meet vijf parameters in water

Tholen - De Ultrapen wordt gebruikt voor het meten van verschillende parameters in water. Het meet de concentratie van chemische stoffen. Er zijn vijf stoffen die gemeten kunnen worden. Iedere pen heeft zijn eigen ‘specialisme’. De ultrapennen kunnen het gehalte meten van EC, PH, ORP (organische reductie potentieel), vrij chloor en opgelost zuurstof.De elektronica zit in een watervaste duurzame aluminium behuizing en de pen is eenvoudig te kalibreren. De pennen worden geleverd met draagholster, afsluitkap en duidelijke gebruiksaanwijzing.

Trintech is wederverkoper geworden van Milispec Sampling and Analysing voor de Ultrapen. Ranny van Raaij van Trintech had er een aantal meegenomen naar de Tuinbouw Relatiedagen in Venray. Ranny: ”Deze pennen zijn zo handzaam en daardoor zo praktisch in gebruik. In een oogwenk meet je de waterkwaliteit op bepaalde stoffen. Het mooie van deze pennen is dat er maar één knop op zit waardoor bediening heel eenvoudig is”

Binnen de tuinbouwsector is Trintech met meerdere disciplines actief: elektrotechniek, watertechniek, verwarmingstechniek en automatisering. De Ultrapen past prima in het assortiment.

Voor meer informatie:
Trintech
Nijverheidsweg 10
6691 EZ Gendt
Tel: 0481-421867
Fax. 0481-42483
[email protected]
www.trintech.nl