Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Royal FloraHolland over Flowering Eurasia:

Veiling over ambities in Turkije

Royal FloraHolland nam samen met enkele van haar leden deel aan de Eurasia Plant Fair/Flower Show in Istanboel in november 2016. De deelname aan deze beurs maakte deel uit van het strategisch plan voor Turkije. Wat houdt dat plan in?



Waarom investeert Royal FloraHolland in Turkije? Die vraag is erg actueel. Het land is één van de snelst groeiende landen ter wereld. Als het om de sierteeltsector gaat, heeft Turkije alles in huis om succesvol te worden: serieuze ambities (2023: groei + 86%), een goed teeltklimaat voor nagenoeg alle producten, voldoende ruimte voor nieuw productieareaal, een volwassen retailkanaal en een exportmarkt van 56 landen en 1,5 miljard consumenten op maximaal 4 uur vliegafstand. Turkse ondernemers zoeken naar bedrijven met aanvullende kennis en middelen om langdurig mee samen te werken en de genoemde kansen maximaal te verzilveren. Als we die vraag negeren, negeren we onze eigen strategie: Flowering The World Together, Planting Seeds of Opportunity for our members.

Lees meer bij Royal FloraHolland
Publicatiedatum: