Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Han Duijndam, Global Growing Support:

Teeltadvies wereldwijd toegankelijk maken

Tholen - In het hoge noorden - Emmen, Drenthe - is Han Duijndam deze week zijn eigen teeltadviesbureau Global Growing Support begonnen. In dit jasje wil hij kwekers overal ter wereld van professioneel teeltadvies gaan voorzien. En dat is hem, met meer dan 30 jaar ervaring in talloze teelten en begeleiding van nieuwbouw projecten overal ter wereld - de afgelopen 7 jaar heeft hij o.a. projecten in Rusland, Georgië en Kazachstan begeleid -, wel toevertrouwd."Ik wilde een teeltadviesbureau starten, dat voor kwekers overal ter wereld toegankelijk is", aldus Han. "En dus niet alleen voor de grote ondernemers, die over veel middelen beschikken om te investeren in kennis en ervaring. Bovendien moet die kennis en ervaring dikwijls geïmporteerd (lees: ingevlogen) worden. Moderne, online communicatie biedt echter alle mogelijkheden kennis en advies op een goedkopere, toegankelijkere manier te delen."

Global Growing Support
Global Growing Support kan professionele kwekers binnen de sierteelt adviseren op praktisch ieder gebied, van teelt-technische zaken tot het managen van het eigen bedrijf en van climate control tot financiële vraagstukken. Zowel beginnende als ervaren ondernemers kunnen bij Han terecht en, indien gewenst, kan service uitgebreid worden met persoonlijke bezoeken.


Voor meer informatie:
Global Growing Support
Han Duijndam
M: +31 629091757
E: [email protected]
www.globalgrowingsupport.com
Publicatiedatum: