Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klanten- en aanvoerdersdag bij Veiling Rhein-Maas 10 januari 2017

Op dinsdag 10 januari 2017 organiseert Veiling Rhein-Maas voor de zesde keer de ‘klanten- en aanvoerdersdag’, die zich de laatste jaren als een belangrijk trefpunt kort voor de IPM ontwikkeld heeft. De bijeenkomst begin volgend jaar biedt tussen 15:30 en 20:00 uur een platform voor informatie, inspiratie en uitwisseling. De klanten- en aanvoerdersdag 2017 heeft als thema ‘Nachhaltigkeit – ein Erfolgsfaktor für die grüne Branche?’ (Duurzaamheid – een succesfactor voor de groene branche?).Gastspreker: Mevrouw Silke Peters
Naast interne informatie over de ontwikkelingen op Veiling Rhein-Maas zal de expert voor milieueconomie in Duitsland, mevrouw Silke Peters, een presentatie over het thema van de bijeenkomst geven. Zij heeft mede door haar bijdrage aan diverse projecten en publicaties een zeer goede kennis van de bijzonderheden voor de groene branche rond het thema duurzaamheid opgedaan. Daarnaast hebben de gasten van de klanten- en aanvoerdersdag ook in 2017 de gelegenheid, op een informatiemarkt rond het thema van de bijeenkomst met elkaar in gesprek te komen.

Bron: Veiling Rhein-Maas
Publicatiedatum: