Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bloemencorse zoekt acteurs

Altijd al eens op een praalwagen willen staan?

Bloemencorso Bollenstreek zoekt (jonge) talenten die het leuk vinden om te acteren op één van de praalwagens tijdens het corsoweekend. De praalwagens in het Bloemencorso zijn een combinatie van bloemen en bloemstukken en acteurs die de bezoekers verrassen met hun acteertalent. Binnen het corsothema Dutch Design heeft elke praalwagen zijn eigen thema.

Acteren op een praalwagen is heel anders dan acteren in een theater. De bezoekers aan het Bloemencorso zien in een paar minuten de praalwagens voorbij komen en in die tijd is het ook belangrijk dat de bezoekers zien wat je rol is. Op zondag staan de wagens in Haarlem en ook dan acteer je op een van de praalwagens. De praalwagens staan stil en dat betekent dat je weer op een heel andere manier invulling geeft aan je rol op de praalwagen. Daarnaast worden die dag ook duizenden foto’s gemaakt en willen bezoekers met de acteurs op of voor de praalwagen op de foto.

Het Bloemencorso rijdt op vrijdagavond door Noordwijkerhout, op zaterdag door de Bollenstreek van Noordwijk naar Haarlem en op zondag staan de praalwagens opgesteld in Haarlem. Tijdens de corsoweek wordt de Bollenstreek bezocht door ongeveer 1 miljoen bezoekers.

Als je talent hebt, je vindt het leuk om te acteren, je bent 18 jaar en je wilt één van de dagen meedoen, stuur dan een mailtje naar: [email protected]
Publicatiedatum: