Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kopenhagen en Malmö van 20 t/m 22 maart 2017

Op marktverkenning naar Denemarken en Zweden

Marketingbureau Sense marketing & more organiseert van 20 tot en met 22 maart 2017 een marktverkenning naar Denemarken en Zweden. Ondernemers die geïnteresseerd zijn in deze Scandinavische landen doen tijdens deze reis kennis en inspiratie op en krijgen handvatten aangereikt voor het genereren van ‘new business’.

Bedrijven kunnen zich tevens aanmelden voor een 'package deal': het combineren van deelname aan de reis met een stand op de bloemen- en plantenbeurs Nordic Flower Expo. De Nordic Flower Expo vindt voor de tweede maal plaats in het Zweedse Malmö en wordt georganiseerd door Bureau Sierteelt.

Verkenning in de regio Kopenhagen en Malmö
Voor kwekers en veredelaars die kennis van de hoogwaardige en stabiele Scandinavische economie willen opdoen, is deze marktverkenning een goede start. Paul Ras van Sense marketing & more signaleert kansen voor ondernemers op deze afzetmarkt. Om deze kansen inzichtelijk te maken en te delen met kwekers, die zich op deze markt willen gaan begeven, biedt het marketingbureau een driedaagse verkenning aan. Samen met andere geïnteresseerden volgen zij een goed gevuld programma waarin aandacht wordt besteed aan de drie onderwerpen: wie is de klant, netwerkaspect en bezoek en/of deelname aan de beurs.

Ken de afnemer
Op het programma staat een bezoek aan een importerende groothandel, tuincentrum, supermarkt, bouwmarkt, bloemist en straatverkoper. Waar mogelijk zullen vertegenwoordigers van deze afzetkanalen toelichting geven op hun bedrijf, inkoop en afzet.

Voor meer informatie & aanmelden kunt u contact opnemen met Paul Ras, mail of via +31(0)6 24801322. Of kijk op de website van Sense Marketing: www.sensemarketing.nl.

Publicatiedatum: