Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BIZZ Holland leidt vakbezoekers rond op IPM Essen 2017

Op IPM Essen toont de BIZZ Holland met 60 Nederlandse sierteeltbedrijven een mooie afspiegeling van het Nederlandse aanbod op Boomkwekerij gebied. Om dit onder de aandacht van de vakbezoekers te brengen worden vanuit de BIZZ Holland stand op vaste tijden rondleidingen georganiseerd.

Aan IPM Essen nemen meer dan 1600 deelnemers uit 50 verschillende landen deel. Vanuit Nederland nemen zo’n 130 sierteeltbedrijven verspreid over hallen aan de beurs deel. In hal 12 is van oudsher de collectieve inzending van de Nederlandse boomkwekerijsector, onder de naam van BIZZ Holland, te vinden.Nederlandse boomkwekerijsector
In de BIZZ Holland stand is een keur van bedrijven aanwezig en zij geven een goed beeld van hetgeen de Nederlandse boomkwekerijsector te bieden heeft. Samen met de andere 70 bedrijven is op de beurs een totaalbeeld te krijgen van Nederland als boomkwekerijland. Door het aanbieden van rondleidingen aan vakbezoekers en vakpers wordt dit feit extra onder de aandacht gebracht.

Rondleidingen
De rondleidingen worden dagelijks verzorgd en starten om 10.00 en 14.00 uur bij de centrale informatiedesk op het Plantarium Promotie Plein in de BIZZ Holland stand. De gids leidt de groep langs de highlights van de BIZZ Holland stand en wijst de bezoekers op de specialisaties van de bedrijven. Indien gewenst kunnen ook andere Nederlandse boomkwekerijbedrijven en toeleveranciers die in de aangrenzende hallen (hal 10/11) hun stand hebben bij de rondleiding worden betrokken.

Op maat
Rondleidingen op maat behoren ook tot de mogelijkheid. Exporteurs/handelaren of niet deelnemers die hun klanten willen rondleiden op de beurs of deelnemers aan de BIZZ Holland stand die voor hun klanten een op maat gemaakte rondleiding willen kunnen hier gebruik van maken. Ook zijn er mogelijkheden voor groepen die vanuit diverse organisaties de beurs bezoeken in combinatie met een vergadering. Een rondleiding op de beurs is een mooie aanvulling op het programma.

Aanmelden
Bezoekers die deel willen nemen aan een rondleiding of bedrijven die een rondleiding op maat willen kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website van BIZZ Communications. Voor vragen en/of nadere informatie kan contact worden opgenomen met Donja Verbeij via [email protected] of telefoon 0172 235400.

Publicatiedatum: