Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kick-off meeting: Is een ‘por’ voldoende?

Loopbaanbegeleiding zorgt voor beweging in bedrijf

In je rol als leidinggevende kun je medewerkers stimuleren om zichzelf verder te ontwikkelen. Wat is daarvoor nodig? Een veilige werkrelatie, denken in kansen, maar ook vertellen wat jouw visie op het werk is binnen jullie bedrijf.

Een volgende stap kan loopbaanbegeleiding zijn voor medewerkers. Deze helpt werknemers zich te ontwikkelen binnen of buiten je bedrijf. 'Kas groeit' neemt dat uit handen. Kosteloos én op maat. Hoe, dat hoor je deze middag.

Programma:
13.00 - 13.30 uur Opening 'Kas groeit' en introductie van de campagne 'Fluitend in de kas' inclusief uitleg gebruik loopbaanvoucher.
13.30 - 14.30 uur 'Werk aan leuk werk' Spreker, Evert Hatzmann, Nestor.

Wat gebeurt er in de wereld en wat is dan de ideale medewerker? Hoe realiseer je gedragsverandering en wat is de rol van de organisatie? Hoe stimuleer je het continu loopbaandenken binnen jouw organisatie, zodat er (meer) draagvlak voor gaat komen. Evert: 'Wij helpen organisaties met inzicht en beleid omtrent duurzame inzetbaarheid en ontwikkelen programma's ten behoeve van de wendbaarheid van medewerkers." Evert gaat op een interactieve manier aan de slag met duurzame inzetbaarheid. Je krijgt handige tips om zelf van start te kunnen gaan.

14.30 - 15.00 uur Wat houdt een loopbaantraject in? Uitleg over de loopbaanvouchers en wat hebben de verschillende loopbaanbegeleiders te bieden? Gelegenheid om vragen te stellen aan de loopbaanbegeleiders.
15.00 - 15.15 uur PAUZE
15.15 - 16.15 uur Serie van twee workshops (twee keer een half uur)

Is een loopbaancafé iets voor jouw organisatie?
Medewerkers denken niet zo snel na over hun eigen loopbaan en wat ze zelf kunnen doen. Om ze uit de 'waan van de dag' te halen, organiseert Kas groeit incompany loopbaancafés. Deze workshop geeft je meer inzicht in wat zo'n loopbaancafé kan inhouden en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Workshop invloed leidinggevenden (of jouw rol als leidinggevende).
Aandacht voor loopbaanbewustzijn, ontwikkelbehoefte en loopbaan aanpassingsvermogen. Het gesprek tussen leidinggevende en medewerkers is een belangrijke basis om het 'vuurtje aan te wakkeren' bij de medewerker en vervolgens ook met loopbaanvragen aan de slag te gaan. Zowel aan de kant van de werknemers als aan die van leidinggevenden zijn er obstakels die loopbaandenken in de weg zitten. Hoe voorkom je die obstakels en zorg je ervoor dat de match tussen mensen en hun werk goed blijft. Deze workshop zal verzorgd worden door een professionele loopbaanbegeleider.

16.15 uur EINDE, inclusief een drankje + een hapje

Wanneer?
1 december a.s. Demokwekerij, Zwethlaan 52, 2675 LB Honselersdijk
12 januari a.s. Hotel Restaurant Jules, Gildestraat 2, 1704 AG Heerhugowaard
26 januari a.s. Turfhoeve, Middenpeelweg 1, 5975 MZ Sevenum

Meld je aan via Kasgroeit.nl

Publicatiedatum: