Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Di-rect surprise-act tijdens histoury

Plantenkwekerij Vreugdenhil viert 45-jarig jubileum

In een overvolle zaal nam Sjaak Vreugdenhil, een van de grondleggers van Plantenkwekerij Vreugdenhil, afgelopen zaterdag afstand van de functie als productiedirecteur. Hij blijft aan als adviseur, maakte hij bekend tijdens het 45-jarig jubileumfeest van het bedrijf.Historie, emotie, beleving en veel energie, dat kregen bezoekers afgelopen zaterdagavond, mee tijdens het Histoury-feest. Als dank voor de vele mijlpalen die te vieren waren, werden alle gasten meegenomen op een reis door de tijd die werd afgesloten met een spetterend optreden van de Haagse rock- en popband Di-rect in de tot feestlocatie omgetoverde bedrijfshal aan de Noord Lierweg.

De avond werd geopend met een video waarin de geschiedenis van het bedrijf werd getoond en een mega spectaculaire lasershow waarin het verhaal van 45 jaar Vreugdenhil werd verteld. Speaker Rob Veenman nam het publiek daarna mee op een muzikale reis, die geopend werd met een ABBA Tribute van Loïs Lane, opvolgend met een fantastisch optreden van coverband U2TWO.In een overvolle zaal nam Sjaak Vreugdenhil - als grondlegger van het bedrijf (destijds samen met zijn broer Thijs) afstand van de functie als productiedirecteur. Op het podium liet speaker Rob Veenman hem alvast oefenen door letterlijk een stapje terug te zetten. Sjaak nu dus van productiedirecteur terug naar een adviserende rol.

Martin Uittenbroek, algemeen directeur van Plantenkwekerij Vreugdenhil en Klugt De Lier/Bleiswijk vierde zijn mijlpaal 20 jaar bij Vreugdenhil. Tevens was er de mijlpaal 5 jaar samenwerking Plantenkwekerij Vreugdenhil met Plantenkwekerij Klugt De Lier/Bleiswijk. Een mooie samenwerking gericht op de toekomst waarbij beide bedrijven apart opereren onder eigen merknaam.Natuurlijk werd er niet alleen achteruit gekeken tijdens Histoury. Dat het bedrijf met volle kracht vooruit zal gaan, werd duidelijk in zowel de show als het slotwoord. Met de samenwerking Plantenkwekerij Vreugdenhil/Klugt is de reis nog lang niet klaar. "Met volle kracht vooruit, één richting op, one direction’’, en zo werd als klap op de vuurpijl de band DI-RECT aangekondigd als suprise-act van het feest. De hele reis door de tijd en het complete feest werden verzorgd in samenwerking met JustB-Event.
Voor meer informatie:
Plantenkwekerij Vreugdenhil
Noord-Lierweg 35a
2678 NA de Lier
Tel.: 0174 513 241
Fax: 0174 512 731

Publicatiedatum: