Logis Dienstverlening uit Barendrecht heeft onlangs een onderzoek opgezet om de plantaardige sectoren binnen de agribusiness een beter inzicht te geven in de logistieke prioriteiten die momenteel in de sector leven en actueel zijn. Meerdere onderzoeken uit het verleden hebben immers aangetoond dat ondernemingen die voldoende prioriteit geven aan het stroomlijnen van logistieke processen, managementsystemen en kennis een betere rentabiliteit behalen ten opzichte degene die hier geen of minder prioriteit aan geven.

Om iedereen in de sector een inzicht te geven in de ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsmanagement binnen de agribusiness wordt er door Logis Dienstverlening een kort onderzoek uitgevoerd, genaamd: “Logistieke prioriteiten in de Agribusiness”. Dit onderzoek loopt tot medio december en zal een duidelijk overzicht geven van de belangrijkste ontwikkelingen in de eigen sector. De conclusies uit dit onderzoek worden in een kort en volledig rapport beschreven en aan de respondenten beschikbaar gesteld. De conclusies zullen een richtlijn zijn voor de inrichting van de eigen organisatie.

Klik HIER voor het onderzoek

Logis Dienstverlening is een onafhankelijke en praktijkgericht organisatie in het professioneel begeleiden, ondersteunen en verbeteren van ondernemers op het gebied van logistieke processen. De dienstverleningen zijn specifiek toegespitst op ondernemers binnen de sectoren agribusiness, food en logistiek. De dienstverleningen worden aangeboden in de vorm van projectbegeleiding, bedrijfschecks en logistiek advies.

Voor meer informatie:
Logis Dienstverlening
T: 0627431107
E: info@logis-dienstverlening.nl
www.logis-dienstverlening.nl