Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

H.Z. Logistics neemt meerderheidsbelang in Mooy Beheer

H.Z. Logistics uit De Lier neemt per direct een meerderheidsbelang in branchegenoot Mooy Beheer. H.Z. Logistics en Mooy Beheer zijn sterk complementair aan elkaar. De huidige activiteiten en ambities van Mooy Beheer sluiten naadloos aan bij de toekomstvisie van H.Z. Logistics. Beide ondernemingen kunnen hierdoor een uitgebreider dienstenpakket aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten op het gebied van de complete logistieke dienstverlening. Beide strategische partners zullen zelfstandig blijven opereren.

Over H.Z. Logistics B.V.
H.Z. Logistics is een Europese logistieke dienstverlener met eigen vestigingen in Nederland, Polen, Roemenië, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. H.Z. Logistics is gespecialiseerd in internationaal geconditioneerd transport over de weg en deels intermodaal. H.Z. Logistics is actief in de deelmarkten Sierteelt – AGF en (Non) Food en biedt dagelijks (groepage-)diensten aan naar geheel Centraal Europa, Oostenrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Over Mooy Beheer B.V.
Mooy Beheer verzorgt middels diverse entiteiten vanuit de vestigingen in Waddinxveen en Breda een totaalpakket aan logistieke diensten. Dit totaalpakket omvat geconditioneerd (groepage-)transport naar Duitsland, Frankrijk en de Benelux, alsmede transport van complete vrachten door geheel Europa. Daarnaast maken de op- en overslag van geconditioneerde producten, containerafwikkeling, douaneformaliteiten, kwaliteitscontroles, om- en verpakken en overige VAL-activiteiten deel uit van de complete logistieke dienstverlening.
Publicatiedatum: