Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TASPO Award voor Benefits of Nature en Royal Brinkman

De inzending "voordelige en uitgebreide duurzaamheidsanalyse door neutrale instantie" van Benefits of Nature is bekroond door de Duitse TASPO Awards met een eerste prijs. In de categorie "innovatiefste dienst van het jaar" was Benefits of Nature met 4 andere bedrijven in de race om deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

Royal Brinkman is winnaar van de TASPO Award 2016 in de categorie 'Beste website voor de groene branche'. De TASPO Awards - ook wel bekend als de Oscars van de groene branche - werden op vrijdag 4 november door schlagerzangeres Inka Bause uitgereikt in het Grand Hyatt hotel in Berlijn.Sinds 2006 reikt het Duitse magazine TASPO deze awards jaarlijks uit aan bedrijven en personen uit de groene branche. In oktober van dit jaar werd de Duitse website/webshop van Royal Brinkman GmbH in Straelen - samen met vier andere bedrijven - genomineerd voor deze prijs. Uiteindelijk wist Royal Brinkman de meeste stemmen binnen te halen en op die manier de prijs in ontvangst te nemen.

Voor meer informatie:
www.benefitsofnature.eu
royalbrinkman.nl
Publicatiedatum: