Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Haute couture en cuisine komen samen in Isala

In de Food Floral Fashion Show: Insight komt het beste van twee werelden samen. Haute couture florale jurken van bloemdesigners Pim van den Akker en haute cuisine hapjes van topchef Yuri Verbeek. Uniek in Nederland! Zaterdag 12 november is deze spectaculaire show exclusief te zien in het Isala.



In de Food Floral Fashion Show: Insight bieden topchef Yuri Verbeek en bloemdesigner Pim van den Akker het publiek een kijkje achter de schermen van hun sensationele show van beeld, licht, geluid en smaak. Zaterdag 12 november nemen Yuri en Pim het publiek mee in hun wereld van dromen, creëren en presenteren. Op verrassende wijze ontdekt het publiek hoe de International Food Floral Fashion Show, die werd opgevoerd in Italiaans Genua, ontstaat. Van het creatieve proces en de uitdagingen tot de emoties die de show met zich meebrengt. Want hoe bereid je je voor op zo’n show? Hoe kom je tot deze bijzondere creaties? En gaat er misschien ook wel eens iets mis? Yuri en Pim blikken terug en vooruit en nemen het publiek tijdens deze unieke avond mee naar de grandioze finale. Op de catwalk zijn spectaculaire haute-couture jurken te zien en op het menu staan creatieve culinaire creaties die natuurlijk door het publiek geproefd mogen worden. De hapjes zijn gebaseerd op de visie achter een jurk en de daarin verwerkte plantaardige materialen en bloemen. De Food Floral Fashion Show: Insight is een aanrader voor iedereen die houdt van verrassend entertainment of natuurlijk van food, floral en fashion.



Dinsdag 12 november 20.15 uur, grote zaal, entree € 37,50 (inclusief hapjes en een consumptie)

Klik hier voor meer informatie
Publicatiedatum: