Op de FloraHolland Trade Fair, op donderdag 3 november, zijn de winnaars van de Dutch Flower Awards 2016 bekend gemaakt. Het thema ‘duurzaamheid’ stond dit jaar bij de keuze centraal.

Dutch Flower Awards 2016
Van Den Berg Roses uit Poeldijk is onderscheiden als de meeste waardevolle leverancier in de categorie snijbloemen. De winnaar in de categorie planten, met vestigingen in Hazerswoude, Boskoop en Bleiswijk, is Hoogeveen Plants.Herburg Roses (Ethiopië) werd uitgeroepen als winnaar in de categorie buitenlandse leverancier.

Preferred Partner Recognition
Ketenpartner Chrysal International ontving een erkenning voor de intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group (DFG)-bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Joep Wiegel en Rolf Timmerman namen namens Chrysal de Preferred Partner Recognition in ontvangst.

Belangrijkste thema’s voor 2017
Marco van Zijverden, CEO van DFG, gaf in zijn speech aan dat met de marktontwikkelingen en de uitdagingen voor de sector het komende jaar, thema’s als duurzaamheid en innovatie nadrukkelijk de strategische agenda bepalen. Hier wordt door DFG in geïnvesteerd met het oog op verdere groei van de DFG-bedrijven.

Marco bedankte alle medewerkers voor hun inzet en gedrevenheid, die afgelopen week zich heeft vertaald in opnieuw een eerste positie in de Hillenraad 100 voor de bedrijven met een omzet meer dan €500 miljoen.

Voor meer informatie:
Dutch Flower Group
Postbus 100
1430 AC Aalsmeer
info@dfg.nl
dfg.nl