Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vivian Reijs doopt eigen orchidee tijdens FHTF

Tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair heeft orchidee ambassadrice Vivian Reijs onder grote belangstelling haar eigen Sion-orchidee gedoopt: de ‘Vivion’. Dit gebeurde in de stand van Sion op de Royal FloraHolland Trade Fair. “Ik hoop dat de Vivion straks schittert in vele huiskamers overal in de wereld, zodat heel veel mensen van de schoonheid van de Vivion kunnen genieten”, aldus een enthousiaste Reijs.



De orchidee gaat nu door het leven als “Vivion”, passend bij de merknamen van Sion, die alle eindigen op ion. Kenmerkend voor de Vivion is de helderwitte kleur, de vele bloemen en het hoge percentage meertak. “De Vivion past door haar compactheid perfect in het Fancy en Specially segment: de bouw- en supermarkt en het tuincentrum”, vertelt eigenaar Eric Moor. Om kwekers te helpen bij hun keuze biedt Sion haar collectie aan in drie segmenten: Fancy, Specially en Luxury. Ieder segment richt zich op specifieke verkoopkanalen van bouwmarkt tot hig-end bloemist.



Reijs is naast haar rol als orchidee ambassadrice voor Orchidee Nederland vooral bekend van diverse lifestyle programma’s en haar eigen health platform VivOnline. Voor 2016 is zij benoemd tot de Nederlandse orchidee ambassadeur.

Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu
Publicatiedatum: