Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuurlijke orchideeën op Trade Fair Aalsmeer

Een primeur voor kweker Jan Stolk van Stolk Flora uit Bleiswijk. Hij is de eerste die al zijn orchideeën op 100% biologische basis kweekt.

De ‘Your Natural Orchid’ wordt gepresenteerd op de Royal Holland Trade Fair die woensdag 2 november begint in Aalsmeer. Meer dan 500 kwekers en veredelaars tonen er hun nieuwste en mooiste bloemen en planten aan bloemisten, tuincentra en inkopers uit binnen- en buitenland.Stolk: “Vijf jaar geleden zijn wij begonnen met het verduurzamen van ons productproces. Ons uitgangspunt is om zo dicht mogelijk bij de natuur te telen. Na jaren van perfectioneren is het nu zover. Ik garandeer dat er geen enkel residu van chemische middelen op onze orchideeën te vinden is.”Stolk Flora is het eerste Nederlandse bedrijf dat zijn volledige assortiment Phalaenopsis (meer dan 100 verschillende soorten) op 100% biologische basis kweekt onder het MPS ProductProof-keurmerk. Daarmee loopt Stolk Flora voorop in de Nederlandse sierteeltsector. De Royal Holland Trade Fair wordt gehouden van 2 tot en met 4 november in Aalsmeer. ‘Your Natural Orchid’ is vanaf heden verkrijgbaar via de Cash & Carry van Waterdrinker Aalsmeer.

Voor meer informatie:
www.yournaturalorchid.com
Publicatiedatum: