Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘We are all made of stories’

Storytelling op de Trend Fair

De zes vertegenwoordigers van de bedrijven, die op dit moment samen de Trend Fair 2016 organiseren op de Achterweg 11 in De Kwakel, presenteerden gisteravond hun bedrijf en visie vanuit een persoonlijk verhaal. Dit naar aanleiding van het thema van de Trend Fair ‘We are all made of stories’ met een verwijzing naar de moderne marketingtool ‘storytelling’. Als aanvulling op hun verhalen was er ook een authentieke verhalenverteller uitgenodigd, die op verrassende wijze het publiek aan zijn lippen liet hangen.De Trend Fair wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door Bromelia Specialist, Blooming Solutions, Van der Salm, Van Lint, Timo Creations en Bunnik Plants. Het initiatief was indertijd ontstaan omdat veel exporteurs, groothandelaren en winkelketens de behoefte hadden aan intensievere discussie over concepten, trends, processen en ideeën. Door de jaren is het aantal bezoeker gestaag gegroeid en is het evenement een welkome aanvulling op de Royal FloraHolland Trade Fair gebleken.
 
De zes bedrijven van de Trend Fair 2016 presenteren zich tot en met vrijdag 4 november met planten, concepten, trends en noviteiten bij de Bromelia Specialist aan de Achterweg 11 in De Kwakel. Groothandelaren, exporteurs en afgevaardigden van winkelketens zijn van harte welkom tussen 08.00 en 18.00 uur en hoeven zich daar niet voor aan te melden. Voor meer informatie, bel 088 1262300.

bron: Bureau Enthoven
Publicatiedatum: