Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VG Orchids introduceert Aqu@ en Special Gift Collection

De aqu@ is een nieuw concept van VG Orchids. Dit concept is ontwikkeld om de kwaliteit van de phalaenopsis 6 cm, de Little Lady, optimaal te waarborgen. Daarnaast zal de orchideeënkweker op de Trade Fair een nieuwe cadeaulijn presenteren: 'Special Gift Collection'.

Hoe het werkt?
De aqu@ is een potje dat om de kweekpot heen klikt. Op deze manier wordt er een waterreservoir gecreëerd. Wanneer de Little Lady de kwekerij verlaat, wordt er water gegeven. Al het water dat niet direct wordt opgenomen door de Little Lady wordt opgevangen in dit waterreservoir. Tijdens de transportfase van kwekerij tot aan consument zal het opgevangen water langzaam verdampen en opgenomen worden door de plant. De Little Lady ontvangt hierdoor voldoende vocht voor de duur van 10 à 12 dagen en blijft op deze manier langer mooi.Voordelen
Het voordeel voor de klant is dat de aqu@ easy care de kosten rondom de verzorging van de plant doet afnemen. Tevens zal de zogenaamde Shelf Life toenemen wat een omzet verhogend effect met zich mee zal brengen. Op deze manier zal de ‘waste’ drastisch afnemen.

Easy Care
Een ander voordeel van de aqu@ is dat de frequentie van water geven afneemt, de kwaliteit constanter blijft en dat zonder extra handelingen. Op deze manier wordt exporteur, winkelier en consument ontzorgd. Easy Care dus!

Special Gift Collection
Het lanceren van een eigen cadeaulijn doet VG Orchids in een poging in te spelen op de behoeften van de markt. "Als bekend wordt dat 80% van de orchideeën gekocht wordt door vrouwen en 75% van alle gekochte orchideeën cadeau wordt gedaan, dan gaan bij ons de alarmbellen rinkelen", aldus de kweker. De Special Gift Collection bestaat onder andere uit een giftbox, een gift sleeve en giftcovers.


Voor meer informatie:
VG Orchids
Pastoor Verburghlaan 12
2678 NE De Lier
T: +31 (0) 174 442 744
M: +31(0)6 10 71 29 24
E: [email protected]
www.vgorchids.eu

Publicatiedatum: