Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decorum Flowers kiest voor FloraMondo

De bloemenafdeling van kwekersvereniging Decorum heeft voor FloraMondo gekozen als hun marktplaats.FloraMondo is door de komst van Decorum nu nog completer voor klanten. Voor kwekers biedt het een totaal overzicht van hun aanbod op één plek. Via FloraMondo kunnen de kwekers zowel Klokvoorverkoop als Directe Verkoop van hun standaardverpakkingen als ook het Decorumlabel op één plek in de markt zetten. Dit geeft overzicht en zorgt voor betrouwbare aanbod informatie. Ook het aanbieden van klantspecifieke regels waarmee Decorumkwekers maatwerkafspraken kunnen maken met hun klanten is een pluspunt.

Inspelen op behoefte van kwekers
Jeroen Boon van Decorum: "FloraMondo speelt in op een behoefte van Decorumkwekers om hun voorraad centraal te kunnen beheren met een efficiënt verkoopproces. Verse producten van hoogwaardige kwaliteit, direct van de kweker, dat is wat Decorum haar klanten wil bieden. Om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen, is het noodzakelijk dat de klanten van Decorum de producten snel en vers online kunnen bestellen."

Decorum ziet niet alleen op korte termijn, maar juist voor de toekomst veel kansen in de mogelijkheden en het marktbereik van FloraMondo.

Ontwikkeling
FloraMondo zet vol in op ontwikkeling. Samen met Decorum werken ze aan de ontwikkeling van een API. API staat voor Application Programming Interface, dit is een basis waarop computerprogramma's met elkaar kunnen communiceren. Een FloraMondo API geeft Decorum de mogelijkheid om op ieder gewenst moment van de dag Decorum orders op te vragen. Met deze informatie kan Decorum zelf analyses uitvoeren en inzichten verkrijgen wat een voordeel is voor Decorumkwekers. Dit is een eerste stap in de richting van een API-platform waarop externe partijen met FloraMondo API's zelf nieuwe functionaliteiten kunnen bouwen voor kwekers en klanten.

Bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: